Sept 2016 - The PaperBoy Bread Winner Mo Beatz

Peecho

Glossy magazine

Glossy paperback tot 500 pagina's.
Glossy magazines zijn perfect bound. De kaft wordt geprint op full colour, gelamineerd sulfaat papier met een gewicht van 250 gram per vierkante meter. De pagina's worden geprint op mat papier met een gewicht van 115 gram per vierkante meter. Het minimum aantal pagina's is 22.

Glossy magazines vanaf 4.62

hardcover boek

boek met harde kaft
De hardcover boeken zijn "perfect bound". Pagina's zijn gemaakt van glanzend papier met een gewicht van 200 gram per vierkante meter.

boeken met full colour harde kaft vanaf 9.58

Matte magazine

Matte paperback tot 500 pagina's.
Matte magazines zijn perfect bound. De cover wordt geprint op full colour MC papier en weegt 200 gram per vierkante meter. De pagina's worden geprint op papier van 115 gram per vierkante meter. Het minimum aantal pagina's is 16.

Matte magazine prints vanaf 3.16

canvas

de beste canvas in de print industrie
Canvas fine art rondom frame gespannen. We gebruiken 100% natuurlijk katoen 380gsm archivaal canvasen produceren prints op canvas die een archivale beoordeling van 75 jaar hebben en worden gegarandeerd net faal. Elk canvas is gesealed met fine art satin dat ervoor zorgt dat vlekken en krassen voorkomen worden. Het canvas is met de hand rondom een 40mm diep frame gespannen. Onze frames zijn allemaal in-house handgemaakt van duurzaam materiaal. De canvasprint wordt daarna afgemaakt met zuurvrije artiestentape en het wordt geleverd met bevestiging en instructies voor het ophangen.

Canvas prints vanaf 18.00

poster

foto-poster
Poster UV fine art satin. Onze posters worden geprint op premium glans papier waardoor de helderheid van de kleuren de foto tot leven brengen.

Glanzende poster vanaf 9.50