Crunkatlanta Mag - Sharoyce Antwan

Peecho

Kiiltävä lehti

Kiiltävät pehmeäkantiset kirjat aina 500 sivuun saakka.
Kiiltävä lehti ovat täydellisesti sidotut. Kansi on tulostettu täysissä väreissä sulfaattikartongille, jonka paino on 250 grammaa neliömetriä kohden, ja siinä on kiiltävä laminaattipinnoite. Sivut tulostetaan mattapaperille, jonka paino on 115 grammaa neliömetriltä.

Kiiltävät pehmeäkantiset kirjat alkaen 4.62

kovakantinen kirja

Parasta laatua.
Kovakantiset kirjamme ovat täydellisesti sidotut. Sivut tulostetaan kiiltävälle paperille, jonka paino on 200 grammaa neliömetriä kohden.

Kauniit kovakantiset kirjat alkaen 9.58

mattalehti

Ammattimaisia lehtiä voi tulostaa aina 500 sivuun saakka.
Lehdet ovat täydellisesti sidotut. Kansi on tulostettu täysissä väreissä MC paperille, jonka paino on 200 grammaa neliömetriä kohden, ja siinä on mattainen laminaattipinnoite. Sivut tulostetaan mattapaperille, jonka paino on 115 grammaa neliömetriltä.

Mattapaksuinen alkaen 3.16

canvas

huippulaadukas canvas-taulu
Canvas-taulut tehdään puuvillapolyesterikankaalle ja kiinnitetään tukevaan 18mm paksuiseen puukehykseen. Kirkkaat värit luodaan heijastamattomalla 12 värin tulostusprosessilla, joka tuottaa canvas-kuviisi upean lopputuloksen.

Canvas-kuvat alkaen 18.00

juliste

Tee oma juliste käyttäen lempikuvaasi!
Valokuvajulisteemme tulostetaan korkealuokkaiselle puolikiiltävälle paperille, joka antaa loistavan värintoiston tuoden kuvasi eloon!

Kiiltävät julisteet alkaen 9.50