Peecho

Hoge kwaliteit canvas print
canvas

Canvas prints vanaf 29.94

Uw foto op een Acryl print
acryl

Acryl wanddecoratie vanaf 29.94

Professionele aluminium print van uw foto of PDF
dibond

Aluminium prints vanaf 25.80

Uw foto op een glanzende poster
poster

Glanzende poster vanaf 5.00

canvas

de beste canvas in de print industrie
Canvas fine art rondom frame gespannen. We gebruiken 100% natuurlijk katoen 380gsm archivaal canvasen produceren prints op canvas die een archivale beoordeling van 75 jaar hebben en worden gegarandeerd net faal. Elk canvas is gesealed met fine art satin dat ervoor zorgt dat vlekken en krassen voorkomen worden. Het canvas is met de hand rondom een 40mm diep frame gespannen. Onze frames zijn allemaal in-house handgemaakt van duurzaam materiaal. De canvasprint wordt daarna afgemaakt met zuurvrije artiestentape en het wordt geleverd met bevestiging en instructies voor het ophangen.

Canvas prints vanaf 29.94

acryl

luxe acryl print
De dikte van Acryl prints variëren tussen 5mm en 10mm afhankelijk van de grootte. U zult versteld staan van de professionele uitstraling van onze acryl prints.

Acryl wanddecoratie vanaf 29.94

dibond

Luxe aluminium foto-print
Aluminium prints zijn de laatste trend in huis decoratie. Het aluminium geeft de foto een strak modern gevoel. De prints zijn professioneel geplaatst op een aluminium composiet paneel bestaand uit een kunstof kern met twee aluminium platen.

Aluminium prints vanaf 25.80

poster

foto-poster
Poster UV fine art satin. Onze posters worden geprint op premium glans papier waardoor de helderheid van de kleuren de foto tot leven brengen.

Glanzende poster vanaf 5.00